Uncategorized

Modele tricotate cu andrele

Sens este unul dintre puținele branduri românești Care își produire Colecția de tricotaje în România. Realizate în Fabrica Smirodava, (DIN același Grup-Caremil, căruia aparține și Sense), tricotajele sunt de haute qualité, Cartea de vizită a fabricii fiind marile branduri internaționale ALE căror colecții sunt realizate aici. Tehnologia performantă, Firele importate DIN Italia și Franța, design-UL semnat Andreea Tincu sunt aspectele esențiale ALE acestei Linii. Andrea Denes, în atelierul său de tricotat FOTO Andreea Vilcovschi modelul Lucy reprezintă Alegerea perfectă pentru Luna Fevarie, atunci Când roșul – Culoarea dragostei, va fi vedetă. Dacă preferi nuanțele de Roz, potï opta pentru bluza Vicky (99 Lei), delicată și feminină, Cu fundiță la Spate, Alice (99 Lei) sau Marion (75 lei). Andreea Tincu a desenat pentru acesta Linie și Rochii tricotate, modelele fiind foarte ușor de purtat și în tendințe. Sălăjeanca Andrea Deneş (33 de ani) a deprins tainele tricotatului PE Când Era doar un CoPil. Avea 5 Ani Când a luat în mâini primele Andrele şi, Sub îndrumarea mamei a învăţat să împletească Firele. La început, mai stângaci, apoi cu îndemânare, migală şi răbdare, Andrea a trecut de la CEA mai simplă Tehnică de tricotat, “PE faţă”, la MODELE tot mai dificile. “La Noi în Familie, toate femeile tricotau acasă, mai ales iarna, aşa că mi s-a părut Natural să mĂ alătur Lor. Bucuria realizării unor lucruri cu propriile mâini s-a dovedit a fi molipsitoare. În plus, voiam să FAC şi eu ce făcea Mama.

Îmi amintesc cum stăteam cu EA şi cu Bunica iarna, la Gura sobei, tricotând şi povestind “, rememorează sălăjeanca. Moştenind îndemânarea femeilor DIN Familie, tinerei i-a fost foarte uşor să ţină Pasul cu ele. “Cred că a fost ceva ce mi s-a potrivit”, mai spune EA. Stam bine, viitor de Aur Tara ATA are-tricotaje, dulceata Bunicii, carnati de Casa, etc. Numai chestii moderne. Un cardigan pastelat arată excellent cu o perechi de Pantaloni recadrée, balerini și un embrayage prețios, Dar și cu Fuste Elegante, perle la gât și Stiletto. Propunerile Sense sunt modelul Pavlova, Cu LAN fină în compoziție, sau Paris, în nuanțe elegante de MOV și portocaliu și detalii chic. Spaţiul în Care ISI desfăşoară activitatea este concemet Atât ca atelier, Cât şi ca boutique, CEI Care îi TREC pragul având, astfel, ocazia să vadă expuse şi o parte dintre frumoasele tricotaje Marca “1 1 Knit”. În felul acesta, spune EA, şi-a păstrat Libertatea de a lucra PE STOC, de a nu depinde foarte mult de ideile fixe ALE oamenilor, oferind, în acelaşi timp, clientului posibilitatea de a comanda ceva şi de a alege să nu îl cumpere.

Pentru că nu îi place să ISI Lase clienţii să aştepte, Andrea onorează comenzile de PE o zi pe Alta: “DIN momentul în Care UAI comanda, Dacă nu intervenir nimic, reuşesc să termin produsul după Maxim 10 Ore de Muncă, în foncţie de Model”. În timp ce tricotează, obişnuieşte să se uite la filme PE calculatori ori să citească cărţi electronice: “nu trebuie să stau cu ochii în Andrele, mâinile Lucrezia singure”, menţionează EA. în CEEA CE priveşte preţurile creaţiilor sale, acestea variază în funcţie de Material şi de complexitatea modelului. Spre exemplu un ã tricotat manuel costă între 200 şi 400 de lei, un cardigan incepe de la 300 şi ajunge la 500 de lei, în timp ce o căciulă poate ajunge la 90 de lei. Oferta este completată de veste, rochii, fulare, poncho-URI. În faţa fotografiilor cu tricotajele sale Manuale postatate pe site-ul de socializare, reacţiile şi aprecierile internaute, nu au întârziat să apară. La fel şi primele comenzi. Dacă ești genul Creativ în CEEA CE privește vestimentația, alege modelul classy (66 lei) sau Donna (114 lei), Cu terminație asimetrică în primul caz și închidere cu cordon în cel de-Al doilea.

Previous Post